P1130243Každoročne v októbri, keď príroda naberá krásu jesene, sa s úctou obraciame k občanom skôr narodeným, ktorých vlasy sú postriebrené šedinami a konanie obohatené veľkými životnými múdrosťami.
22. októbra 2014 obecný úrad spolu s aktívnymi členkami Klubu dôchodcov zorganizovali posedenie pre dôchodcov v spoločenskej miestnosti nad obecným úradom.

Sprievodné slovo celého podujatia mala p. Mária Rampašeková. Slávnostnú atmosféru stretnutia svojím príhovorom naplnil aj starosta obce Ing. Miroslav Bielka.

Prítomným poprial, aby boli ešte dlhé roky zdraví a šťastní, aby nikdy nepocítili samotu, aby sa láska a obetavosť, s ktorou prežili aktívnu časť života, vracali plným priehrštím v podobe milého slova a vďačného úsmevu.
Spestrením podujatia bol kultúrny program. Vystúpili žiaci zo základnej školy, spevácka skupina Krasňanka a krasňanskí heligonkári pod vedením Ing. Martina Čerňanského. O príjemnú hudbu sa postaral DJ Ján Kubala. Nechýbalo občerstvenie, zákusky, pohár dobrého vína a čaju. Dôchodcovia, ktorí v tomto roku oslávili jubileum, dostali malú pozornosť. Všetkým zo srdca prajeme nech je Vaša jeseň plná plodov, krásna, pokojná a slnečná. Nech sa vždy nájde človek, ktorý kráča s Vami a nie len vedľa Vás.

Fotogaléria z podujatia